Despre noi

La Bettola este un restaurant cu specific italian în Bacău, care își propune să aducă în Bacău gustul și calitatea desăvârșite ale bucătăriei italiene autentice.

Doriți să știți secretul din spatele alimentelor delicioase? Luăm rețete vechi, de jumătate de secol, adăugăm un strop de inovație îndrăzneață și doar ingrediente de calitate superioară. E diferit față de alte restaurante de profil și suntem mândri de asta.

Meniul nostru variat cuprinde preparate specifice unui meniu italienesc tradițional unde veți găsi atât rețele binecunoscute de bruschette, Pinsa Romana* (unic în Bacău) sau pește, cât și preparate italienești gourmet, precum platouri cu fructe de mare.

La capitolul deserturi, vă veți putea delecta cu tiramisu, vulcan de ciocolată, cheesecake, gelato, ori cu panacotta sau „il dolce de lo chef”, un desert-surpriză.
Pentru că ne dorim să păstrăm autenticitatea rețetelor, meniul nostru se schimbă în funcție de sezon și de disponbilitatea ingredientelor proaspete specifice. Așadar, vă vom surprinde de fiecare dată cu preparate deosebite, așa încât fiecare vizită la noi va fi mereu o experiență culinară deosebită.

Vă așteptăm în restaurantul nostru să vă bucurați de o atmosferă autentic italienească, într-un cadru primitor, cu muzică relaxantă pe fundal, cu măsuțe cochete pentru o cină romantică sau mese încăpătoare pentru serile petrecute alături de prieteni.

*Pinsa Romana este un fel special de pizza, cu o forma ovală, subțire, și este precursoarea preparatului numit pizza pe care îl cunoaștem azi. Este preparată după o rețetă foarte veche, de pe vremea romanilor, este mai ușoară, conține mai puțin carbohidrați (hipoglucidică) și grăsimi (hipolipidică), însă gustul și textura sa sunt cu adevărat deosebite și apreciate de toți cei care au încercat-o. 

La Bettola este primul restaurant intalienesc din Bacău care prepară Pinsa Romana, respectând rețeta originală.

Momentan, suntem singurul restaurant din Bacău unde găsiți acest preparat.

Comandă la 0739876022!