Pinsa Romana, o alternativă delicioasă a binecunoscutei pizza

Pinsa Romana este un preparat bogat în inovație, dar înrădăcinat în tradiția romană. Realizat cu un amestec revoluționar de ingrediente care include făină de grâu, de soia, de orez și maia, acest produs artizanal schimbă total peisajul culinar italian.

Amestecul de făină folosit pentru prepararea Pinsa Romana (grâu, soia, orez și aluat), la care se adaugă nivelul ridicat de hidratare și un proces de fabricare complet diferit față de pizza tradițională, fac ca acest produs să fie unic din punct de vedere al calității și al digestibilității.

Cum arată Pinsa Romana și  ce o face deosebită de o pizza clasică?

Forma distinctivă a pinsei nu este rotundă, ci mai degrabă ovală. Pe lângă caracteristicile sale vizuale, produsul se remarcă pentru digestibilitate datorită mai multor factori: dospirea lentă (cel puțin 24 de ore), aluatul puternic hidratat (aproximativ 80%), amestecul de făini cu puține calorii față de făina tradițională pentru pizza, lipsa grăsimii de origine animală din compoziție, etc.

Consistența aluatului, crocant la exterior și moale la interior, aromele complexe, digestibilitatea și parfumul fac din Pinsa un deliciu absolut diferit de orice alt produs disponibil pe piață.

Ce tipuri de Pinsa Romana găsiți la noi?

După cum ați observat în meniul nostru, am schimbat blatul tradițional de pizza cu cel de Pinsa Romana, din dorința de a vă oferi un produs cu o calitate nutrițională superioară, hipoglucidic, hipolipidic și mult mai ușor de digerat, ideal și pentru cei cu un regim alimentar special (ex. diabetici).

Toppingurile nu diferă de cele clasice, în meniul Pinsa Romana regăsindu-se atât rețete clasice: margherita, marinara, capricciosa, tonno, quattro formaggi etc., cât și rețete mai speciale precum bresaola sau autunnale ori tartuffata, rețete care pot fi adaptate unui regim de viață vegetarian sau vegan (focaccia simplă sau cu usturoi, marinara, ortolana, funghi, campagnola).

Desigur, nu lipsește din meniul nostru rețeta de Pinsa Romana marcă proprie „La Bettola” cu topping de nuci, pere, gorgonzola și mozzarella.

Dacă încă nu ați încercat Pinsa Roman, vă așteptăm oricând la noi, pentru o experiență culinară deosebită.

Pentru a fi curent cu toate noutățile noastre, vă invităm și pe pagina noastră de facebook.

Pentru rezervări, ne puteți contacta EXCLUSIV TELEFONIC, la numerele 0739 876 022 sau 0334.408.372.

Comandă la 0739876022!