De ce schimbăm meniul atât de des?

La Bettola, excelența și calitatea sunt indicii primordiali după care ne ghidăm activitatea. În ceea ce ne privește, știm că preparatele noastre cuceresc în special prin gustul desăvârșit dat de ingredientele atent selecționate.

Pentru că rețetele noastre sunt autentic italienești și pentru că știm că ingredientele de sezon au cea mai bună savoare, încercăm să ne adaptăm meniul fiecărei etape a anului, astfel încât clienții noștri să se bucure periodic de noi preparate, de noi arome.

Prin urmare, politica noastră presupune schimbarea meniului în funcție de sezonul cald și de cel rece, optând în fiecare caz pentru acele rețete specifice.

Unele preparate vor rămâne mereu în meniu, altele se vor schimba (de exemplu, în cazul deserturilor optăm pentru cele răcoroase, sorbet de exemplu, pe timpul verii și la cele calde, de tipul plăcintelor – ștrudel, în sezonul rece).

Preparatele din meniu sunt alese și gândite pentru a satisface atât nevoile nutriționale, dar și pe cele legate de experiența gastronomică, de plăcerea de a cunoaște cât mai multe arome specifice bucătăriei italiene.

Din fericire pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri, bucătăria italienească ne oferă o gamă foarte variată de rețete pentru toate gusturile, în toate anotimpurile, așadar încercăm să profităm cât mai mult de bogăția gastronomică a acestei minunate țări.

Vă așteptăm zi de zi cu cele mai bune preparate,

Chef La Bettola

 

Comandă la 0739876022!