Avem site nou-nouț, de unde puteți comanda online preparatele favorite

Dragii noștri, din dorința de a vă oferi o experiență cât mai plăcută și în online, nu doar la restaurant, am decis să ne schimbăm site-ul. De acum, va fi mai simplu să vă comandați preparatele dorite acasă, din meniul de livrări disponibil pe site, dar și să fiți la curent cu noutățile legate de meniu, preparate noi și alte informații, pe blogul nostru.

După cum bine ne cunoașteți de acum, de când am deschis restaurantul La Bettola, am încercat să vă oferim, de fiecare dată, servicii din ce în ce mai bune, pentru ca voi să vă bucurați de experiența culinară la modul absolut. Pentru că voi sunteți cei mai importanți pentru noi.

Credem că noul site ne oglindește mai bine  identitatea, atât din mediul offline, cât și din mediul online. Este mai ușor și mai plăcut de utilizat, dar și mai eficient în furnizarea informațiile legate de activitatea noastră.

Tu comanzi online, noi livrăm la domiciliu sau la birou

De acum, ori de câte ori aveți pofta de ceva bun, marca La Bettola, e suficient să intrați pe site și să plasați o comandă online. Desigur, dacă doriți ne puteți contacta și telefonic pentru a face o comandă.

Meniul nostru pentru livrări online este foarte simplu de folosit, intuitiv. Trebuie doar să alegeți din listă preparatele dorite, să completați câmpurile indicate și să apăsați pe trimite comanda. Noi vă vom contacta pentru confirmarea comenzii și stabilirea altor detalii, dacă e cazul.

 

 

0739876022